DSG gear

En DSG gearkasse tilføjer en ekstra dimension til køreglæden. Fornemmelsen af at glide af sted med et fuldstændigt trinløst gearskifte fra bilens automatgear er en berusende fornemmelse. For at beholde køreglæden er det vigtigt, at man sørger for at få serviceret sin bil med jævne mellemrum. Hos EKV Biler er vi eksperter i automatgear. Vi har mange års erfarning både med almindelige automatgear og DSG Gear. Vi har et helt stramt servicekoncept og kan tilbyde service af både DSG gear og almindelige automatgear til super skarpe priser.

Hvad er DSG Gear?

DSG gear er ekstraudstyr til VAG gruppens biler og findes dermed i mange typer af biler lige fra VW Polo og Golf til Audi. En DSG Gearkasse er en automatisk kobling, der i modsætning til konventionelle automatgear, skifter næsten trinløst. Man oplever således ikke det karakteristiske ryk i bilen, når automatgearet skifter under acceleration. Dette skyldes at et DSG gear er udstyret med en dobbelt kobling, så man ikke mærker det forstyrrende ryk fra gearskiftet. De tidlige udgaver var udstyret med en 6-trins DSG, men fra 2008 gik man over til et 7-trins DSG.

DSG Gearkasse holdbarhed

Vi oplever mange, som er forbeholdne overfor DSG gear, fordi de har hørt at gearkassen ofte går i stykker. Det er ikke rigtigt. Du kan forvente at holdbarheden på dit DSG gear er præcis lige så god, som andre typer automatgear og du kan forvente mange års problemfri kørsel, hvis du sørger for DSG olieskift og øvrig service på dit automatgear i bilen.

DSG Gearkasse problemer

Som med alt andet mekanik og teknik, kan der også opstår problemer med en gearkasse. Både almindelige, automatgearkasser og DSG gearkasser. Oplever man at et DSG gear hakker, fejl på sin DSG gearkasse eller andre DSG gear problemer, så er det vigtigt at konsultere fagfolk ved først givne lejlighed. En DSG gearkasse reparation kan desværre blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke får taget hånd om det med det samme.

Erfaring med DSG Gear

EVK Bilcenter har mange års erfaring med DSG Gear. Olieskift på en DSG gearkasse forudsætter et nøje kendskab til alle nødvendige procedurer. For at undgå at ende med en gearkasse renovering er det vigtigt at overholde sin service. Oplever du problemer med dine gear, så skal du ikke vente med at kontakte os. Det er billigere at få skiftet olie end at skulle have en ny gearkasse.

DSG Gearkasse service

Når det kommer til service af DSG gear er det vigtigt at vide, hvad man har med at gøre. Der er mange detaljer, der skal være afstemt for at undgå DSG gearkasse fejl. For eksempel skal den korrekte temperatur på olien i din DSG gearkasse overholdes, og det kræver en dygtig fagmand for at vide, hvilket mønster gearene skal køre efter for at være optimeret.

DSG Olieskift

Hos EVK Bilcenter skifter vi også oliefilter i gearkassen ved hvert service. Selv når det er svært tilgængeligt, som det kan være tilfældet på visse biler. Afhængig af hvilken bil du har, er det nødvendigt med et olieskift på din DSG gearkasse for hver 40.000 eller 60.000 kilometer.

DSG Gear og campingvogn

Bruger du bilen til at trække en campingvogn eller andet tungt? Så er det vores anbefaling, at du får skiftet olie på din gearkasse for hver 40.000 kilometer.

Et olieskift betaler sig altid, fordi det er langt billigere end en ødelagt gearkasse – og så giver det dig en bedre køreoplevelse!

Fast pris på DSG gearkasse service

Hos EVK Bilcenter får du altid den rigtige olie og oliefilter til din DSG gearkasse. Og du får altid en fast pris på dit DSG gearkasse olieskift.

Kun 1.599 kr inkl. moms.

Du kan bestille service af din DSG Gearkasse på denne side

demo3

Udskiftning af DSG gearolie

Ekskl. filter

BESTIL HER KR. 1.599,-