Kommissionssalg - lad os tage besværet, gratis!

Overvejer du at sælge din bil? 

Lad os sælge din bil, så du opnår den optimale pris og slipper for besværet.

Når du sætter din bil i kommission hos EVK, står vi for hele salgsprocessen helt gratis. Vi klargør din bil, så den står fin og klar til potentielle kunder. Samtidig tilbyder vi køberen en garanti på henholdsvis 12-24 mdr., hvilket giver køberen tryghed i handlen.

Vi sørger for markedsføringen og tilbyder finansiering

I hele kommissionsperioden skal bilen stå ved os, så den står klar, når kunden ønsker at se den. Din bil kommer til at stå på vores udstillingsplads, der har en central beliggenhed i Odense. Derudover annoncerer vi din bil på nettet, sociale medier og gennem vores store netværk.

Ikke alle købere har mulighed for at købe kontant, derfor vil vi også kunne tilbyde billige finansieringsmuligheder hos vores samarbejdspartnere. Dermed fremstår vi som særdeles attraktive sælgere for køberen.

Når vi har solgt din bil, overtager vi alle evt. garantiforpligtelser, og sikrer dig dine penge samt at din bil bliver omregistreret.

Interesseret i en uforpligtende vurdering?

Kig forbi eller kontakt os på telefon, mail eller via formularen her på siden. Så får du en gratis og uforpligtende vurdering af din bil. Du er naturligvis også meget velkommen hos os, selv om du ikke skal købe ny bil.


Formular leveret af