Leasing

Nøglen til leasing er rådgivning. Det er vores mantra, når det kommer til leasing.

Meget forenklet er leasing typisk en måde at køre i en lidt dyrere bil i afgrænset periode. Og de lidt dyrere tyske premium-mærker, Audi, Mercedes, Porsche og BMW, er ofte blandt de mest populære valg til leasing i Danmark.

Der findes en masse forskellige former for leasing, og vi kunne skrive side op og side ned omkring alle mulighederne, begrænsningerne og lovgivningen på området. Det kan være langhåret, så vi har valgt at rådgive vores kunder personligt 1 til 1.

Dit behov – din bil
Vi tager udgangspunkt i kundens unikke behov, fordi der findes nemlig ikke to ens behov. Nogle kunder vil gerne lease en bil til brug for erhvervskørsel, mens andre kun vil bruge den privat. Andre skal både bruge bilen til privat og erhvervsmæssig kørsel. Nogle vil gerne kunne aflevere bilen tilbage efter endt leasingperiode, mens andre selv vil sælge bilen uden afgift, når leasingperioden udløber.

Derudover er det vigtigt, at kunden bliver rådgivet korrekt i kørselsbehov, kontraktperiode, finansiel eller operationel, førstegangsydelse og månedlig ydelse samt evt. restværdi mv. I nogle tilfælde kan det ende med, at det giver mere mening for kunden at købe bilen.

Flexleasing erhverv/privat, split leasing og privat leasing
Vi tilbyder forskellige former for leasing, der skræddersyes efter behov, og vi samarbejder med en erfaren spiller på markedet i form af DK Kapital.

Klar til en snak om din drømmebil?
Kontakt os for at få en uforpligtende vurdering af, hvorvidt leasing kan være vejen til din næste drømmebil?