Vi giver 2 års reklamationsret på alle biler

Hos EVK bilcenter sætter vi en ære i at drive en forretning, hvor kundetilfredsheden er i top og trygheden er en selvfølge. Vi efterlever derfor altid købelovens bestemmelser og følger både FDM og bilankenævnets regulativer.

Alle vore salgsbiler gennemgår en yderst grundig klargøring og leveres med omfattende tilstandsrapport, som udfærdiges af fagpersonale. Vi er organiseret i Dansk Bilforhandler Union/Brugtbilgarantifonden og garanterer i den forbindelse, at alle biler er fri for restgæld og giver selvfølgelig km-garanti på bilerne.

12 måneders landsdækkende nedbrudssikring for kun kr. 1.990,-

Vi tilbyder landsdækkende tryghed i form af Automester-nedbrudssikring, som dækker fejl og nedbrud i 12 måneder for bare kr. 1.990,-. Det betyder i praksis, at biler under denne garantiordning kan køre ind på et valgfrit Automesterværksted i DK og få udbedret pludselig opståede fejl uden beregning.

Brugtbilstest

Skulle du ønske at få lavet en brugtbilstest hos FDM, er du mere end velkommen. Blot du står for transporten af bilen og betaling af testen. Skulle der mod forventning findes nogle ”0” markerede fejl, udbedrer vi selvfølgelig disse uden beregning for dig.

EVK Bilcenter – ”Fordi glade kunder kommer igen”