Vi giver 2 års reklamationsret på alle biler

Hos EVK bilcenter sætter vi en ære i at drive en forretning, hvor kundetilfredsheden er i top og trygheden er en selvfølge. Vi efterlever derfor altid købelovens bestemmelser og følger både FDM og bilankenævnets regulativer.

Alle vore salgsbiler gennemgår en yderst grundig klargøring og leveres med omfattende tilstandsrapport, som udfærdiges af fagpersonale. Vi er organiseret i Dansk Bilforhandler Union/Brugtbilgarantifonden og garanterer i den forbindelse, at alle biler er fri for restgæld og giver selvfølgelig km-garanti på bilerne.

Brugtbilstest

Skulle du ønske at få lavet en brugtbilstest hos FDM, er du mere end velkommen. Blot du står for transporten af bilen og betaling af testen. Skulle der mod forventning findes nogle ”0” markerede fejl, udbedrer vi selvfølgelig disse uden beregning for dig.

EVK Bilcenter – ”Fordi glade kunder kommer igen”

CarGarantie - din sikring mod reparationsomkostninger

Vi tilbyder vores kunder mulighed for at tegne forsikringen CarGarantie, der dækker reperationsudgifter på brugte biler.
Det er muligt at få både CarGaranties Basic og Comfort Plus gennem os. Kontakt os gerne for mere information eller læs mere på https://www.cargarantie.info/dk/sammenligning/